27 mei 2007

Steev schrijft.............


hier de vriend van Didi, ik heet Steven Bergervoet, zoals jullie gelezen hebben dat ik met Didi hebt. Morgen is het alweer 10weken geleden dat we same zijn.
ik had dit echt niet durven te dromen, ooit nog eens zo'n vrouw tegen te komen zoals haar!! Ik geloof ook zeer zeker dat God haar op mijn pad heeft gebracht. En dat ik dankzij Hem 10maanden clean mag zijn. Na 18jaar verslaafd te zijn geweest...
Ik heb haar alles eerlijk verteld over mijn verleden en dat echt niet makkelijk, maar kan nu wel vrij zijn en hoeft geen angst meer te hebben dat ze deze dingen van anderen zult hore. In de 10 weken dat wij nu same zijn, kan ik zegge en durf ik te zegge dat ik egt van haar bent gaan houden En ik zal alles aan doen om haar gelukkig te maken en een mooie toekomst te geven. Want ik wil mijn leven met haar delen.
Zoals zij ook al schrijft, kende wij elkaar al 4 jaar, ik was toen de drummer in de praiseteam op Horeb, en zag haar ook wel staan, maar durfde nooit wat te zegge, want ik had altijd zoiets van zij ziet mij toch niet staan en vooral niet met zo'n verleden!! En hoe God de dingen ook laat lopen heeft Hij haar mij weer latn ontmoeten in de vernieuwingsdienst van De Banier. Toen ik daar binne kwam lopen op een woensdagavond kwam binnen lopen, stond zij daar koffie in te schenken. En ze raakte mij gelijk heel erg. Wat er toen door mij heen ging en wat mijn gevoel was is niet in woorden uit te drukken of op papier.
uhmmm uiteindelijk sprak zij mij zelf op een zondag aan en dacht toen bij mij eigen. 'Deze situatie, dit moment, aangezien ik best verlegen ben, kan ik mooi gebruik maken om haar 06 te vragen, wat ik uiteindelijk ook gedaan had. En heb ook gevraagd om thee te komen drinke in Rijssen, waarop ze JA zei.
Die dag aangekomen, zat we naast elkaar op de bank en vroeg haar heel beleefd of ze een serieuze relatie wilt. En nu zijn we nog steeds samen.
Er zijn weinig moment in mn leven geweest waar ik me zo gelukkig bij voel. Ik kan mij eigen voorstellen, als mensen dit lezen, dat het een hoop vragen op zal roepen, over mijn 18jr verslaving. Het was een tijd van straatleven en gevangenisperiodes.
Als je vragen hebt, laat effe een comment achter. Ik zal open en eerlijk over alles zijn. Dat is toch ook wat God wilt, en God is de belangrijkste persoon in mijn leven. Dat hij mij uit de shit heeft gehaald en genezen heeft van Hyp.C...
En ik dank God elke dag voor Didi, we hebbe grote plannen en wil de rest van mijn leven bij haar zijn.
Ik wens een ieder die dit gelezen heeft.
Gods zegen en liefde toe.
Groetjes, Steven Bergervoet