12 mei 2009

Gesjetteld @ O'street

Zo dan... We hebben ons huisje al aardig op orde..Maaar het is nog niet helemaal af.
De huiskamer is klaar om in te zitten. Het dakterras is schoon, maar nog wel beetje rommelig hahaha. De keuken is geschilderd en kookklaar.. onze slaapkamer is klaar alleen we slapen nog ff op de grond op een matrasje en luchtbedje, want een goede matras voorop bed is nog niet gevonden hahaha.. Oke het is eigenlijk we hebben besloten om het in het huis te steken, want liever huisje bewoonbaar hebben en onszelf maar ff opofferen door op de grond te slapen. We hebbe geprobeerd om de matrasje en luchtbed op bed te doen maar dat was minder fijn slapen. hahaha...
De gang is mooi gemaakt, de muren zijn strak wat echt een ramp was toen we het behang eraf haalden.. Eigenlijk alle muren moest glad gemaakt worden. En dankzij onze handige pappie, die plamuren en stucudoren heel goed kan, is het allemaal goed gekomen. Vol verrassing lag er onder het oranje tapijt, witte plavuizen.. Dat scheelt ons dan weer heel wat euro's.. Want we wouden er parketvloer inzetten.. Deze vloer(plavuizen) hebbe we dan ook mooi laten zitten en kunnen nu ons lekker vertoeven in ons huiskamertje. Maar nu met het klein beetje warme zonnetje wil je er niet lang zitten, gelukkig hebbe we een mooi ruim dakterras waar we overdag kunnen zitten..
We pauzen nu ff een weekje of 2 kluspauze in, om beetje euro's te sparen om weer verder te gaan.
De berging heeft een goeie beurt nodig maar die word opgeknapt door de huisbaas, dat tie binnenkort gaat laten doen dan kan ik mooi weer wat spulletjes kwijt..
Ik zit nu even bij mn zuslief &co. op de laptop, want in ons nieuwe huissie hebbe we effe geen internet. NOu om eerlijk te zijn.. de voedingstekker van de router is zoek.. Dus heb wel internet maar kan er niet op argggg hahahaha errug vervelend..
Had nu ook graag foto willen toevoegen maar dat gaat nu dus ff niet lukken... Zodra ik internet hebt zal ik foto's plaatsen. Zou wel heel leuk zijn toch om te zien hoe we nu wonen. Het is een hele vooruitgang: van 1 slaapkamer naar 3 slaapkamers.
van keuken in de woonkamer naar een aparte keuken en aparte woonkamer en beide heel ruim.. Een douche en wc apart wat in mn vorige huisje in 1 was...
Nou lieve lezers ik hoop dat ik gauw weer wat kan laten lezen en misschien wel zien Hoe het gaat.
Dan laat ik het nu hierbij... tot volgende keer
Groetjes van uit O'street Steven en Didi