4 jul 2009

2 maandjes @O'street

Zo wat gaat de tijd snel.. het is alweer 2 maandjes dat we hier wonen.
We kunnen het eigenlijk nog steeds niet geloven dat dit ons appartementje is.
Het is nog steeds wennen, het lawaai de auto en bus en mensen die hier langs onze grote raam voorbij gaan. Ook al zitten we 'hoog' toch hoor en voel je het. Het is echt anders dan in de Zeven Bosjes, rustig, veel groen, je ziet de auto's en bus wel langs rijden, maar hoort het bijna niet.. Ik mis het lawaai van de kinderen, hier hoor je mensen praten, giechelen, schreeuwen hhahaha.. Gelukkig slapen we achter daar is het wel ietsjes rustigerrr.
En dan zit ik hier nu met dit mooie weer binnen achter mn pc'tje
Het buiten zitten op ons terrasje is vandaag niet wat, vanaf vanochtend luide muziek en het wordt steeds erger.. steev had effe naar de politie gebeld om te vragen wat hij kon doen, nou ze zouden er wel even langs gaan. Maar ja i.d. loop v.d. dag wordt het alleen maar erger?? !!woops wat blijk!! bij Schelforst Park is een festival hihi, nou daar is dus niks aan te doen. Het lijkt echt alsof het van de huisje achter ons is zo luid en duidelijk. Was vanmiddag nog wel even langs gereden in de straat achter ons, om te vragen tot hoelang ze van plan zijn hun muziek zo hard aan te zetten, maar durfde niet aan te bellen hihi lekker schijtbak ben ik hè!?!?
Het is gelukkig niet zo heel warm binnen zoals de afgelopen dagen.. Sinds vandaag hebbe we eindelijk normaal internet en kunnen we ongestoord zonder dat de signaal elke x zoek raakt. TV kijke.
Maar goed genoeg over vandaag.. de reden dat ik ff achter mn pc'tje zit issssss..............

Zoals beloofd hier een paar foto'tjes van onze nieuwe appartementje aan de O'street




Papa het dakterras aan 't schoon spuiten...





oude staat woonkamer




nieuwe staat woonkamer









de ruime keuken en onze dakterras!!!












Er is natuurlijk het een en ander al wel weer veranderd..
de deurposten waren dus blauw en dat is nu zwart-tegen-grijs, alle muren zijn wit, wat eerst geel, blauw, wit, oranje, zandkleur was, ik vertel elke keer 'alle kleuren v.d. regenboog' had het huisje, waaaahaaaaa
De kamer waar we nu in slapen was een baby-kinderkamer, de logeerkamer was roze de 'weet-nog-niet-kamer' was gebroken wit met groen.



de keuken was geel en wit met een 'nep schouw'






maar dan ook echt helemaal roze, met leuke beschilderingen die we wilde laten staan, maar uiteindelijk toch helemaal weg hebbe gehaald..







oh wat waren wij verrast en blij dat er een super mooie plavuizen vloer onder het tapijt lag.. want we wilden eigenlijk een parketvloer inlegge. Dit scheelde ons weer in de euro'tjes :)


Zo hebbe we effekes moeten slapen maar nu in een heerlijk 'groot' bed..















Hierbij Papa Henk & t.Ans, Frans&Melis, Wesley&Marsha
BEDANKT VOOR HET HELPEN!! zonder jullie hadden we het niet zoals het nu is.. ThanX a lot Love you all

oh ja en Willem&Gera!!.. bijna vergeten, jullie hebben ons ook super geholpen