31 dec 2006





Heeyzz...

Hierow Ga Ik Jullie
Op De Hoogte Houwù
About Moi ;)


okaj, deze blog ga ik maar een andere tintje-draadje bij geven, ik zet niet alleen info over hoe het met mijn healtyness gaat, maar ook gewoon mijn gedachten... okaj

23 dec 2006

BUDWEISER WASSUP ORIGINAL + PIZZA GUY

14 dec 2006

Okaj vooruit dan maarrrr

Voor de studenten onder ons:
blijf de aanbieding
€ 1,- per risolles-dalargulung-loempia
en de Pangsit's / -Combi / -Speciaal hetzelfde ;)

voor alle andere bestellers geldt de normale prijs
van ná 13 dec. 2006
€1,25 per stuk / € 4,50 per 25st




Voor diegene die gezegd hebben dat ze willen bestellen, waar blijft jullie bestelling???
Vorige weekend een kleine meeting gehad met (4) dames tussen 20-35 jaar die hetzelfde ziekte hebben als ik, PAH. We hebben wat ervaringen, gevoelens, bedenkingen, overdenkingen besproken, wat best diepgaand ging, wat emotionele momenten maar het was heel fijn, omdat er alleen dames waren en geen mannen... Als ik terug denk kan ik me met heel wat ervaringen van anderen me geluk prijzen en God danken dat ik weinig last hebt van bijwerkingen, beperkingen, teleurstellingen en meer.
Zoals dat zij weinig zelf hun huishouden en boodschappen kunnen doen, of op een normale fiets kunnen fietsen, alle dames moesten er niet eens aan denken en stonden verbaasd dat ik dat wel gerust kan doen, wel met beetje vermoeidheid daarna, maar niet dat ik dan echt daarna voor knock-out op de bank ligt. Of er niet aan moet denken om daarna effe te chille ergens.
Ze hebben echt iemand nodig om mee boodschappen te doen, de thuiszorg hulp vragen voor huishoudelijk hulp. Het niet kunnen fietsen op een gewone fiets of lange afstanden lopen. En dat heb ik ook wel nodig maar niet zo zeer als hun!! Sommige dames kwamen met hun man of ouder, omdat ze niet zelf zulke lange afstanden kunnen reizen.
Ik was in mn uppie naar Bilthoven gereden en ben na de meeting naar Regina geweest in Amstelveen en kon die avond nog heerlijk met haar en Pollie stappù in Damsko
Onderweg van Bilthoven naar Amstelveen ging ik voor mezelf de meeting evalueren.
Ik kon wel huilen (dat heb ik gedaan) van dankbaarheid en God alle eer geven!! Dit was echt wel een bevestiging voor mij dat God mij hier door heen helpt.
Moet je nagaan, Didi huilend en alleen achter de stuur in de auto en toch veilig aangekomen in de drukke Amsterdam en omstreke. Ik zou allang brokke kunnen maken, met glazige ogen, gewrijf in mn ogen. Emotioneel achter het stuur is afgeraden hihi
Voor mij dus op dat moment niet, vol tranen reed ik als een pittige dame naar en door Amstelveen op de Ring...

Ik ben echt dankbaar dat mijn familie - vrienden - kennissen a.k.a. mijn omgeving, gierig zijn en echt willen weten wat PAH precies is. Dat ze positief blijven als ik ze vertel dat deze ziekte ongenezelijk is... Dat ze begrip hebben en helpen als ik iets niet kan doen, dat ze op me letten dat ik aan mezelf denkt... Voor mij soms irritant (dat wil niet zeggen dat je niet meer naar me om moeten kijken) maar voor de anderen die ernaar verlangen, dat familie, vrienden zo bezorgd zijn, kan het een impact hebben hoe je je gaat voelen als je deze ziekte-aandoening hebt.
Je hebt als PAH-patient veel begrip, aandacht en een luisterend oor nodig als je er zelf niet uitkomt, om dan naar een psycholoog of maatschappelijk werker te moeten gaan om jezelf te kunnen uiten, kan dan een negatief gedachten door je heen gaan. Daarom is erg belangrijk dat je naasten je helpen en willen luisteren wanneer jij het nodig hebt. Dat je niet alleen op afspraak je ei kwijt kan geven... Dit is wat ik nu denk na deze meeting... Hier kwam het eigenlijk op neer allemaal. Begrip Liefde Gemeenschap Medeleven
Tuurlijk zijn er meer ziektes waarbij dit ook een belangrijk iets is, maar vooral omdat P(A)H nog zo pril is hier in Nederland, is het goed te weten dat wanneer je iemand kent die P(A)H heeft, dit niet zomaar een longaandoening is, maar iets heel aparts en onbekends behoefte heeft aan dingen-zaken-vragen!!

In een klein 4-5uur, maar toch best lang, hebben we heel wat besproken, dit houd me ook nog steeds bezig, tot nu toe nog, 2 weken later... Ik denk meer omdat het alle dames ook emotioneel raakte, mij ook, maar ik kon op dat moment alleen diep in me emotioneel worden en niet echt letterlijk emotioneel worden, Waarom weet ik niet, het is niet dat ik me bewust inhield...
Ik wilde best me huilen maar het lukte me gewooon niet, op dat moment!!
Vooral 1 onderwerp waar we het over hadden, brak mn hart, maar ik wist het.
Het is gewoon moeilijk om het te accepteren omdat je het wel gewoon kan, maar het is af te raden...
Het belangrijkste van dit is, dat God mij hierin rust zal geven!! Zodat ik met mijn verlangens om kan gaan en het kan neerleggen bij Zijn troon!!

Dit is laatste is wel iets persoonlijks, ik bedenk ineens of ik dit laatste te deleten, maar andere kant laat ik het staan. Want dit zijn mijn gedachtens en hoe ik me nu voel.
Dat mag jij-u weten, want ik zeg wel altijd het gaat goed, aan de buitenkant ziet alles goed en wel uit, maar mijn hart bonst en leeft als een gek hihi

7 dec 2006

Kerst & Nieuwjaars ACTIE

Hier ben ik dan weer met een actie

Bestel vóór 13 dec.

Risolles' - Loempia - Dalar gulung
10 stuks € 10,--

Pangsit € 7,50
((gehakt of krab ))50 stuks

Pangsit Combi € 8,50
25 gehakt/25 krab

Pangsit Speciaal: € 10,--
20 gehakt / 20 krab / 20 gamba


Bestellen na 13 dec.
€ 1,35 per Risolles - Loempia - Dalar Gulung
€ 4,50 per 25st. Pangsit's

Denk er aan dat je ruimte in je vriezer hebt, want je mag ze vers bij me ophalen of ik lever ze vers bij je af

Alle dagen van December 2006 ben ik bereid de snacks te maken, maar van 23 t/m 27 dec. en op 30-31 dec. niet :P,je mag dezer dagen gerust bestellen.
Voor alle duidelijkheid, het is dus niet mogelijk om 23-24 dec. te leveren voor de 25-26 dec. tenzij er voorraad is.dit geldt idemdito voor de 30-31 dec. voor de oud-&nieuwjaarsDag, tenzij op voorraad.
Snap je 't een beetje wat ik bedoel??

Het beste is je bestelling door te geven door een belletje (of smsje)

naar 06-14.44.29.86 of mailen naar ddsahupala@home.nl

Nou hierbij iedereen alvast Gezegende en Fijne Feestdagen,
Geniet ervanen denk bovenal aan "The Reason of This Season!!"


Blezz and Greetzz
Didi Sahupala

Geef 't door aan diegene van wie je misschien weet die dit ook wel graag wilt (bestellen)