23 jun 2008

bijna 't Loodje

Het ging zaterdag even niet goed met me. Gelukkig was mn vriend bij me en die heeft me na 5min. (zegtie) wakker kunnen krijge. Wat er nou aan de hand was en hoe het nou gekomen is, weet ik eignelijk niet.
We waren ons klaar aan 't maken om boodschappen te doen. Wilde net vertrekken en ik werd ineens zo duizelig. Ging even zitten en deed mn ogen dicht want ik begon wat draaierig te worden. Toen wilde ik mn ogen weer open doen en zag ik helemaal draaierig en wazig, ik moest heel nodig ineens ook nr de wc. Ben met ogen dicht naar de wc gegaan, daar probeerde ik weer mn ogen open te doen maar het was nog steeds wazig, voelde me ook heel raar, alsof ik te weinig zuurstof binnen kreeg, kortademig. Ik zei tegen Steev, ik ga zo maar even op bed liggen. Op moment dat ik opstond liep ik naar mn slaapkamer en viel daar neer, Volgens steev met een harde klap (bonk) Hij vertelde dat hij me meteen wakker schudden en legde me op bed en heeft me een tijdje in mn gezicht geslagen, niet letterlijk natuurlijk maar om me wakker te maken. Volgens hem was ik echt even weg. Ik was blijkbaar dus flauwgevallen. kwam even bij en begon te huilen en zei dat ik geen adem kreeg en viel weer weg. Kwam weer bij en ademde heel haastig en hij kalmeerde me en toen ik beetje rustig was, liet hij me even liggen en om de kwartier wekte hij me even. Mn vriend was helemaal paniek en ik had 'm wel x gezegd. Je hebt dan wel geen rijbewijs, maar als er wat gebeurd, of je belt meteen 112 of je brengt me meteen naar de eerste hulp. Maar ja omdat hij zo paniek was, was hij vergeten dat ik zo'n briefje in portemonnee en agenda hebt liggen. Maar goed na 3uur werd ik vanzelf (beetje verward) wakker en het ging wel weer gelukkig wat beter. Heb het hele weekend tot vandaag vermoeid thuis gezeten. Vandaag de PH verpleegkundige aan de telefoon gehad en ik zal als ik volgende week dinsdag weer voor 3maandelijkse controle moet komen even wat extra onderzoeken moeten doen. Wat weet ik nog niet.
Nou Hopelijk nix ernstig, maar gelukkig voel ik me weer wat stukken beter. Alleen net als altijd als ik net nieuw infuus hebt geprikt. Heb ik nu een hele zere buik

6 opmerkingen:

Anoniem zei

ik zie dat je een uurtje geleden dit hebt gepost. ik bel je nog...nu is het alweer een beetje laat.

henig an,
deb

anne-marie zei

Hoi Didi
wat lees ik nu op je blog?
wat is dat schrikken, heb je veel spanningen gehad de laatste tijd.
Ik weet wel dat het vaker gebeurd bij mensen met ph maar heb het idee dat vaak
spanningen het ook kunnen beinvloeden.Hoop dat je snel weer fit bent.Ben benieuwd of die extra onder zoeken iets opleveren.
Groetjes liefs anne-marie

Anoniem zei

Hoi Didi,

Ook van uit mijn kant das ff schrikken Hou ons even op de hoogte wat er gezegd is door de verpleegkundige dit lijkt me echt heel erg eng hoor

Hou jezelf goed in de gaten en neem wat extra rust

Liefs Lonneke van de Hyves

Anoniem zei

Hai DD,
We bidden dat je gauw zult opknappen, hopelijk kunnen de doktoren je uitleggen wat er aan de hand is geweest in je lichaam. Take good care of yourself omdat je waardevol bent! We bidden dat je de komende tijd kracht en rust zal mogen putten bij de Bron van Levend Water.

xxx
Danielle

Anoniem zei

Lieve Di,
Tjonge zeg, ik wilde even vrolijk langswippen sinds lange tijd bij je blog en ff bijlezen, nou zeg... dit is dan een dikke domper!
Ik hoop dat je je weer wat beter voelt en ook weer zelfvertrouwen krijgt, want het was zo te lezen nogal beangstigend. Pff.. weet eigenlijk niet wat ik moet schrijven. Ik denk aan je en heel veel liefs vanuit Assen!

Liefs, Ruth (die de laatste weken ook erg last heeft van de naalden.. vaak ontstoken.. bah!)

ps. en natuurlijk heel veel sterkte voor je vriend en dattie de volgende keer maar de ambulance snel zal bellen... (heeft Joshua ook al eens gedaan voor mij)

Anoniem zei

wat fijn dat Steev erbij was !

Trudy