7 jan 2009

UitGlijDerTjuuu

Het zal je maar gebeuren.. En ja het is gebeurd..
Ben afgelopen maandag de macht over het stuur verloren.. Van verre zag ik al dat er in een bocht drap lag. Dus rustig doorheen rijden want mn auto'tje is licht van gewicht.. Door de drap geweest en beetje gas geven niet te hard want het kan nog glad zijn.. Maar ja daar ging mn stuur een slag naar links en ik verloor de macht over het stuur. Een schuine streep door de berm en gleed recht in een sloot vlak voor Ypelo..
Ja zul je denk stomme didi waarom rij je dan ook tussen door.. Laat ik zeggen Automatisme... Ik moest maandag middag oppassen en ik dacht er nog aan. Ik rij over de A35.. Maar ja 'uit automatisme' reed ik de leemslagenbrug over tussen door langs Ypelo en Enter.. Gelukkig toen ik op mn zij lag in mn auto'tje zag ik een auto rijden eerst getoeterd maar denk ja wat als ze er niet op reageren?? Ook zitten toeteren omdat tegenover een 'groot huis' stond ik zat natuurlijk vast in mn gordels en raakte ff in paniek, gauw mn gordel los gemaakt en de deur proberen te openen maar die was heftig zwaar. Ze zagen het en stopten. De vrouw hield de deur vast en de man trok me mn auto'tje uit. Al gauw kwam er nog een auto aan en belde meteen de politie.. half uur gewacht en de politie was er. kwartier later zo'n takelwagen van Wolves. Auto leek bijna ongedeerd. Maar het belangrijkste was dus dat ik ongedeerd was. Effe een fractie van een seconde een traantje van de schrik, waar ik al meteen om kon lachen.. Auto maar meteen naar de garage. Wat heb ik aan overgehouden een kapote linkerspiegel en een deukje achter bij de tankdop en verder NIKS God Dank!!
Helaas effe nu bankroet en 200euries lichter:( Maar ik kan gewoon weeer rijden in mn bolide'tje...
Een smsje van mn zus maakte het mij vandaag weer gerustgesteld, want mn zwager (hr man) heeft ook de macht over het stuur eens verloren. En het is niet zo heel gek dat ik een uitglijdertje hebt gehad want half nederland glijd uit hahahah


p.s sorry door de shock heb ik geen foto'tjes gemaakt, wat ik zelf heeeel jammer vind:(

1 opmerking:

Anoniem zei

hee did,zo wat lezen we nou?prijs de Heer dat alles goed is afgelopen!

xxx
barnesie