17 apr 2009

Effe Tijd...

om achter mn computer te zitten.. We zijn nu een kleine anderhalve week bezig met ons nieuwe appartementje en we hebben nog (vandaag) 14dgn te gaan. En dan MOETEN we uit de '7Bosjes'..
We dachten even gauw behang afhalen en verven maarrrr. Helaas is dat niet het geval:( De behang v.d. woonkamer en de hal/gang konden we per baan af trekken.. Yes, dat scheelde dus echt wel, alleen het vervelende was dat er een lijm laag zit die we eerst moeten breken/verwijderen en dan de gaten kunnen vullen, 1 slaapkamer is behang vrij, kamer 2 is nog steeds ROZE :D en dat blijf denk het voorlopig nog wel. Dus kom je logeren zal je in de roze kamer moeten slapen hahahaha.
een 3e kamer is enkel behangd waar overheen is geverfd en dat is erg lastig af te halen.. Dus die doen we maar stukje bij stukje, want geloof mij, je wordt echt gek als je van 1 baan maar de helft eraf krijgt in uur.. Dit weekend hopen we hard er tegen aan te gaan en deze komende week, want de 7bosjes moet vóór 1 mei een eind inspectie krijgen!!! En moet alle meubels en de rest uit het huisje zijn.
Heel spannend allemaal.. en flink doorwerken.. Jammer genoeg niet dagelijks hulp, dan alleen mijn pa, t.Ans, Steev en Ik.. Elk doen we wel wat en het valt niet mee. Gelukkig krijge we dit wknd een hulp erbij en Frans (steev's broer)..
Dus mensen heb je komende week gaatje vrij en wil je ons komen helpen.. WELKOM..

Naar mijn gevoel gaat ons het net niet helemaal lukken om binnen een week de woonkamer en onze slaapkamer gereed te hebben. Maar we'll stay in prayers..
Echt wel.. Een lief persoon in ons leven schenkt ons een super mooie parketvloer,
Afgelopen woensdag hadden we gepland naar vloeren voor in de slaapkamers te zoeken en te halen.. Ik zat 'm echt te knijpen, want we waren 2e paasdag al naar de woonboulevard geweest om beetje te orienteren. Omdat we niet zo'n ruim budget hebben, wilden we het goedkoop houwe. Dus op zoek naar 'restant'vinyl.. yes 1 gevonden met de juiste aantal vierkante meters... Papa die even gauw vooraf ging, omdat wij even nog wat moesten regelen. Had al gekeken en ons verteld wat hij had gezien.. Praxis een witte laminaat i.d. aanbieding. Maar goed, wij dus eigenwijs toch maar eerst nr CarpetRight en daarna wilden we eerst nr de Leenbakker en Kwantum gaan, waar we de vinyl hadden gezien.. Maar na C.R toch maar even meteen nr Prax en ja daar lag tie dan... Waaauww we waren meteen verkocht.. had meteen 5 pakken gehaald voor onze slaapkamer.. nog eens 5 op zij laten legge, dankzij Nathaly die toevallig die dag werkte.. thanX Nath... en dachten dan doen we de andere kamer wel die vinyl die we ook oh zo mooi vonden.. Maar ja thuis aangekomen dachten we, waarom 60euro meer betalen dan de laminaat.. Nou dus maar gauw N. weer gebeld dat er nog wel 5 bij mogen.. En dat was NO PROBLEM...
Terwijl ik verder op de avond zat te denken over de planning Schoot mij te binnen dat we alle 3 de slaapkamers met laminaat hebben!! Oh wat was ik blij en er schoot een traan van blijdschap.. Dat heb ik toch wel aan God te danken zeg..
Ik bad nog hard op in de auto..toen we naar de woonboulevard weer gingen.. Oh Here God, help ons te vinden. En God wist dat ik verlangde naar alles laminaat.. En zie Hij heeft ons door papa nr de praxis gebracht..
Je wil niet weten hoe blij we zijn met onze mooie vloeren!?! Maar nu het hele appartement nog op orde brengen!! Hoop dat het ons gaat lukken, ((met weinig hulp en tijd))

(foto's volgt nog, voor, tijdens en na het klussen!!)

2 opmerkingen:

anne-marie zei

Acg didid ,vreesde het al,ben het mey verhuizen ook vaker tegen gekomen.
Maar als het klaar is,helemaal zo je eigen,geniet je dubbel. Lekker laminaat heerlijk meisje,Ik heb het in de kamer en ben er reuze blij mee.
Veel succes verder. Maar dididmi ,pas op jezelf. doedels anne-marie

Anoniem zei

Lieve Di,

Volgens mij is verhuizen altijd stressen en voor niemand leuk! Maar als je er dan eenmaal zit dan is het echt genieten.

Heb je er weleens aan gedacht om een behang-stomer te huren? Dat is niet zo duur (tenminste, hier in Assen niet...) en het werkt als een trein!!

Hoop dat jullie alles op tijd af krijgen!

xx
Ruth