31 dec 2007



Een nieuw jaar 2007.
Duzs tijd voor een nieuwe foto hihih

Ik merk dat ik niet meer zo trouw ben,
maar ik zal zeker wel zo nu en dan effe wat blog'ke...
Gewoon dingetjes wat op mn hart ligt bijvoorbeeld.
Je ziet het vanzelf allemaal wel...

Greetzz, Blezz, C ya'll laterzzzz

Dee2

22 dec 2007

kerst-oud-&nieuw 2007 / 2008

Poeh bijna is het zover, Kan me nog herrinneren wat ik vorig jaar deed
1ste kerst nr de Kerstdienst i.d. Banier en 2e kerst met vrienden een klein kerkje/zaaltje gehuurd en daar met zn allen gegeten en gechillt
Dat was allemaal heel erg leuk en gezellig iedereen had wat mee
Wat dit jaar?
1ste kerst moet ik werke en 2e kerst weet ik nog niet.
Steev en zn broer is jarig Dus ga zowiezo met hem denk 't uiteten ergens, maar ja probleem is heb nog niet gereserveerd, wat niet egt slim is. Doe het gewoon op de bonnefooi... Kijk vandaag en morge op wat site's en dan zie ik wel wat er van komt;) hihi Egt ikke weer hoor maar ook weer niet...
Dit jaar heb ik eigenlijk nie zoveel zin in dezer dagen, genoeg redenen maar ook weer zoals elk jaar dat ik een persoon in mijn leven mist, nu alweer 7jr en 4mndn;(
okaj heb mn familie en vrienden nog maar tog heb ik op 1 of ander manier nooit egt zin meer in deze dagen. Het liefst sluit ik mezelf op in mn huisje en ga slapen en nix doen. Maar dat is dan ook weer nix. Eigenlijk zou ik ook wel nu ik werk heb gewoon willen gaan werken, maar dat is weer zo gemeen en jammer tegenover anderen..
Ik zie wel waar het schip strand dezer feestdagen... Of het nou leuk wordt of niet.. over 10dgn is alles weer voorbij en gaan we een nieuw jaar tegemoet en hopelijk met wat meer schik en geluk en liefde... Klinkt triest maar zo denk ik nu wel op dit moment.

25 okt 2007

SmS SmS

Wil je de onderstaande leuke deuntje op je mobiel

SMS PHONE naar 4411 (your phone)

of

SMS SAY naar 4411 (say hey baby's)

17 okt 2007

autoloos

Vanaf woensdag 24 tot woensdag 31 oktober echt een geplande week VRIJ. Een welverdiende omdat ik in de vakantie door gewerkt hebt. Ik wilde mezelf trakteren op een lang weekendje Scheveningen met als topper naar de musical Tarzan. Jammer genoeg gaat dit niet meer door, omdat mn bolide vorige week ineens raar ging doen en ineens stopte op de A1, gelukkig kon ik de afslag Rijssen-Goor 200meter van de snelweg af halen zodat ik niet langs de razende verkeer op de A1 hoefte stil te staan. nu ik net van een late dienst terug kwam van mn werk. ik was eigenlijk 10uur klaar met werken, altijd uitgerekend nog een half uurtje langer op werk om de kas te tellen. dit keer was het zo druk dat ik nog ff een uurtje mn collega die nachtdienst had te helpen. Ik balen half 1 was ik thuis, de ANWB was gelukkig wel op mn werk net gearriveerd. Maar die gekke gast die bijna elke avond bij ons een kopje koffie komt halen als hij late dienst heeft, dacht ik ga lekker eerst mn bekertje koffie opdrinke zo heb ik bijna half uur moeten wachten op hem. Niet lang eigenlijk, maar ik had geen jas bij me en ik mocht niet in de auto wachten maar in de vieze koude natte gras langs de weg... brrrr
Wel grappig want hij (Martin) herkende me meteen. hahah dats was dan wel wat geruststellende... Mn pa wilde de auto niet omruilen dus de vastgelopen motor wordt gemaakt en dit is geen goedkope grap..ppfff
En dat was ff stresse voor me, nu merk ik dus hoe afhankelijk ik ben en het een 'probleem' is als ik geen auto ter beschikking hebt staan. Met openbaar vervoer kan ik niet op mn werk komen. Zonder auto moet ik op de die rottijden letten van de NS en als ik laat thuis ben als ik van Steev kom, moet ik in dat rot kleine busje van station naar huis, waar dan meestal van die enge chauffeurs in zitten of rare passegiers.
Ik zat ff met mn de kam in mn haren hahah. Gelukkig vriendin v.d. familie was net bevallen van een mooie jongen en lag in het ziekenhuis. Zij had haar auto dus ff niet nodig en mocht ik 'm gebruiken. ThanXx BiBi.. Nu kan ik met gerust hart naar mn werk en hoef ik mensen niet te vragen of ze me willen brengen en ophalen van mn werk!!

10 okt 2007

Just a little better!!



Net een Beetje Beter......bij de BP!!

5 okt 2007

Contract verlenging

Ik had het niet gedacht, mn baas v.d. BP Bolder @ the A1 heeft me per 1 oktober 2007 een jaarcontract gegeven Ik wist 't nog niet helemaal zekr, omdat ik toch best zo nu en dan ziek ben, wanneer ik mn infuus hebt moeten vervangen.. We hebben nu duidelijk afspraken gemaakt. Om de 4 weken ben ik in de 5e week een weekje 'ziek'... ben egt blij dat ik niet zonder werk zit. En dat ik mag blijven totdat ik misschien wat anders vind.
Ik vind het nog steeds leuk op 't station, leuke (nieuwe) collega's, met de ene wat beter dan met de ander.. en voor mij is het een bijverdienste, niet omdat ik moet werke. Zo zit ik nu financieel wat ruimer, niet veel maar toch wel iets.
Vandaar dat ik nu effe RECLAME (zie filmpjes) maakt voor de BP-stations!!
Ze zijn zo leuk en de nieuwe werkshirt is echt toppie, voor de dames dan hahah want de heren bij BP Bolder dragen liever toch nog gewoon het oude shirt.
(foto's volgen whahahah)

Say Hey, Baby ;)



Het loopt nie altijd gladjes bij de opnames's whahaha

3 sep 2007

12-09-2007 half jaar


Het is ff uit geweest en ja het was een moeilijke tijd.
Het gaat toch al wel weer een tijdje goed tussen ons.
Toch vieren we het 12 september dat we een half jaar bij mekaar zijn.
Het is moeilijk, want het was toch echt over.
ik hou toch echt te veel van hem. Hij is in goede handen, van goeie vrienden
en kennissen van mij, die hem in het oogje houden. en van andere mensen.
Een goeie mentor waar ik ook goed mee overweg kan.
Ik ben toch eerlijk gezegd wel trots op hem, dat hij ervoor knok.
Een maand in het diep te zijn teruggevallen, kies hij opnieuw voor een goed uitziende toekomst.. Ik kan voor de tigst % zegge dat hij zonder mij of diegene met wie hij nu is, deze keuze niet gemaakt had... Hij heeft iets om voor te knokken en hij weet 1 foute keuze opnieuw maken, dan zal hij het alleen moeten doen.
Ik ben hard maar ook weer zacht tegelijk. Ik geef om hem en ik hou nog steeds van hem.
We hebben een goede tijd samen, met heel wat druk eromheen, omdat hij zich weer moet bewijzen dat hij anders wilt zijn en een goeie jonge man kan en is.
Vaak zegge we tege mekaar, waar heb ik jou aan te danken, ik verdien jou niet, waarom blijf je bij, wat heb je in mij losgemaakt, waarom zijn we elkaar weer tegen gekomen en waarom zijn we bij elkaar... Hij zegt: je bent mijn geschenk uit de hemel van God, maar dan zeg ik, ja dat zal wel, maar dit is niet wat ik verdien!! Zo zijn er nog veel meer dingen en gedachtens van waarom waarom waarom...
We doen het rustig aan, maar we vier toch dat we een half jaar samen zijn. of mensen er nou mee eens zijn of niet. Het enige dat telt is dat we elkaar lief hebben en beide strijden voor een goed leven samen met God.

14 aug 2007

Genieten!!........ of niet??

Ik geniet zekr v.h. werken, heb maar een 8uur contract, dus 1 dag i.d. week maar werken. En weleens 2-3dgn. En soms 1 dag zoals deze week;) Ja zeker ff een andere praatje effe wat anders dan thuis zitte en elke dag maar bedenken van wat zal ik eens gaan doen.
Afgelopen bouwvak-vakantie, die nu deze week afgelopen hier is in het oosten v.h. land, DOORGEWERKT. X-tra Centen Verdienen, zei laatst iemand tegen me. Je Bent Echt een GeldMonster. En ja eerlijk gezegd doe ik het er ook voor. Ik werk zeker niet voor de lol of dat ik werkplichtig ben. Want ik hoeft nie te werken. Een beetje meer financiele ruimte mag wel. Na 4jr krap te moeten leven:S
Maar terug op het 'doorwerken'
Poeh dat was me wat 3 weken lang de maandag, woensdag en donderdag late dienstjes draaien, dat is van 13 tot 21 of van 14 tot 22. Dat is dus eigenlijk een ritme van slape-werke-slape- dagje vrij - slape-werke-slape-werke-slape- 3 dgn vrij. Lijkt wel nachtdienst, want denk dan oh pas smiddags beginnen dus lekker beetje uitslapen, maar ja dan krijg je deze ritme dus. Echt wel irritant hoor, maar goed deze maand nog late dienstjes draaien en dan komen de vroege dienstjes van 6 tot 14 of op de zondags ook weleens van 9 tot 17. Dat zijn lekkere tijden vind ik zelf. Dan heb ik tenminste nog wat aan mn daggie. JA TOG?!?
10 mei was ik dus begonnen was toen aangenomen met een contract van 18uur, maar omdat je dan van BP dan ook nachtdienst moet draaien, is het terug gezet. 1x gedaan en ik ben er 10dgn van kapot geweest, mn huid ging eraan, ik zag er niet uit. Ach dat went wel zeggen een paar collega's maar nee, iemand met mijn aandoening, is nachtdienst draaien niet echt gezond. Je zit dan echt niet 8uurtjes achter de kassa te wachten totdat er klanten komen, nee genoeg te doen, broodjes - koekjes etc. afbakken, schoonmaken opruimen, stofzuigen of vegen en dweilen achter de kassa, kantoor en de magazijn. Genoeg werk die je in de nacht moet doen!! Sorry maar dat is niet voor mij weggelegd. Gelukkig kwam mn baas er zelf mee, ik zet je terug nr 8uur dan hoeft je geen nachtdiensten te draaien. Poeh wat ben ik blij. Dat gaf mij een rust in mn hart, want ik had gedacht dat mn baas zou zegge, Sorry maar ik moet iemand hebbe die het wel kan en jij voldoet daar toch nie aan en je zit nu nog in je proeftijd, dus.... maaarrr Nee zoals ik in mn vorig blog al vertelde, mn baas denkt echt wel aan mij en wil mij echt echt waar een kans geven. Goed voor je CV bijvoorbeeld :)

Het is toch ook best wel wennen, nog steeds, jaartjes lang gewoon als iemand wat wou afspreken, heej ja is goed, maar dat gaat nu niet meer, vaak moet ik ook werken als iemand met mij wat wilt afspreken, vaak komt het voor dat ik toch moet werke als er een verjaardag wordt gevierd. Afgelopen zondag eindelijk weer eens na 2maand nr de kerk geweest, want het was of dat ik moest werke of dat ik zo moe was van de week werke en dan nog andere planningen dat ik dan alleen de zondag had om goed ff bij te komen en uit te rusten. Maar goed, mijn relatie met God is er zeker niet minder op geworden. Mijn relatie met God, zal altijd hetzelfde blijven met zn ups and downs.
Het is nu half 11 alweer ik ga nu nr mn bedje toe, deze week lekker bijkomen, morge lekker ff chille met mn ex-klasgenootjes Marjolein & Melissa. Ga ik ff Gado2 maken, ja dat vinden ze heerlijk. Ze smeekten zelfs of deze X weer eens bij mij thuis gechill't kon worden en of ik dan Gado2 wil gaan maken. nah ja, eindelijk weekje vrij, wordt ik nog aan het werk gezet hahaha maaar dat maak nie uit. Hopelijk is het morge ook zo'n mooi weer zoals vandaag dan is Gado2 zekers wel lekker (fris) dan een hot meal!!

en Ruth ik zal proberen om vaker te blogge, maar goed heb laatste 3mndn niet zoveel zin om achter pc gefocust te zitte, door het werken denk ut en het werk thuis dat daardoor blijft ligge hahaha. Ik doe mn best okaj -x- voor jou

10 aug 2007

alweer 3maanden




poeh vandaag is het 10 augustus en op 10 mei begon ik na 4 jaar uit de running weer met werken. Ben blij dat ik nu werk, eindelijk wat meer ritme en een sociaal leventje terug. Ik geniet maar ook soms weer niet, ja ook ik heb ook wel dat ik geen zin hebt om te werken. Je zult nu wel denken, maar waar werk je dan en wat doe je.
Nou ik ben op z'n mooist gezegd "service medewerkster" ja ja dat staat ook in mijn contract die ik heb voor een half jaar tot nu toe ;)


Okaj ik werk bij de BP in Holten genaamd de Bolder. Dats die bij de McDonalds aan de A1 richting, kan nie missen, richting Almeloooo. Je zal bijna altijd denken, oh werken bij een tankstation, is niet veel aan, alleen maar achter die kassa zitte. Maar neej er komt echt best veel bij kijken, je hebt een verantwoordelijkheid, de klanten in de gaten te houden, vooral aan de snelweg heb je vaak kans op 'doorrijders', daarnaast moet je de winkel op voorraad houden en netjes laten uitzien. De (vieze, stinkende(vooral de gentlemans)) toiletten schoonmaken. Buiten de vuilnisbakken leggen en het terrein opruimen en de rommeltjes die niet van zichzelf bederven oprapen.. Het is dus hard werken. Ingeplande pauze's heb je niet, je moet maar kijke wanneer het uitkomt, soms kom je er bijna helemaal nie aan toe, omdat het zo druk is..
Maar zoals je leest brengt het toch best veel met zich mee, dan werk ik toch liever in een winkel ergens in de stad..
Maar ik zal je zegge, werken als service medewerkster bij de BP, is totaal niet mijn ding waar ik voor gestudeerd hebt. Ik ben nu gewoon lekker blij met wat ik heb, dat ik werk heb, dat mn baas mij een kans wilt geven, ondanks mijn ziekte, en hierbij rekening houd. Mij zelf vaker vraagt hoe het met mij gaat.. Rekening houd met inplannen als ik mn infuus moet gaan vervangen. Toch best een aardige baas, alhoewel ik en mn collega's 'm wel achter behang kan plakken. Ik heb veel lol, het is weer leuk om met klanten om te gaan, een klantenbinding te hebben, dagelijks zelfde gezichten te zien, zo te denken aan de luidruchtige bouwvakker, vertegenwoordigers, truckers en bekenden, vrienden, kennissen te zien, een praatje te maken met elke klant die binnenloopt. Ja het is toch best leuk om er te werken, alhoewel je met een groot verantwoordelijkheid eigenlijk nie zoveel verdiend. Je moet toch echt aan veel eisen voldoen, geen strafblad, geen stress, onregelmatig willen werken, kunnen rekenen, snel kunnen handelen, verkooppraatjes hebben etc. verkooppraatjes ja, de klanten producten aansmeren zoals nu Extran, 2e gratis, 2 kindersuprise's voor 1,50, mealdeal, bij kopen van 2 vers belegde broodjes een gratis flesje Sappa drink, 2 pakjes stimorol voor 1,50, 2 Bifi's XXL voor 2,60, als klant koffie heeft een koek aansmeren, ja ja het gaat de tankstation niet om de benzine, diesel of gas die men verkoopt, maar meer om de producten die in de winkel verkocht worden het mensen aan te smeren. Dus smeren maar die klanten hahahah.




Hahah
KORTOM, werken bij een Tankstation kan best leuk wezen, alleen bij een 24uurs station zijn het niet zulke toffe tijden, maar ook wel weer, het is 6 tot 14, of van 13 tot 21 of van 14 tot 22 of van 22 tot 6. en dats een shift van 8uur aan 1, zonder ingeplande pauze.

WE alle BP'rs HEBBEN NOG MENSEN NODIG DIE VOORAL OOK IN DE WEEKENDEN EN NACHTDIENSTEN WILT DRAAIEN, STUDENTEN, WERKZOEKENDEN, FLEXIBELERzz, bezit v.e. rijbewijs en evt. bezit van auto is toch wel een pré, want met de fiets of scooter kom je niet echt makkelijk;) tenminste als je aan de snelweg wilt werke!! in stads hoeft het natuurlijk niet perseej.

schrijf een open sollicitatie nr BP-hoofdkantoor weet zo snel niet het adres en mail maar zo gevonden surf maar naar BP tankstation.

4 jul 2007

just2say2yah


een tijdje ging het goed
even ging 't fout
het herstelde zich
maar besloot opnieuw
de fout in te gaan
het was z'n eigen keus
en nu is het uit

S. het is al 3weken over
maar mijn liefde voor jou
zal niet snel over gaan
ik mis jou en jij mist mij
maar het is nu echt voorbij

het ging allemaal zo goed
je hoefde je niet voor mij te bewijzen
alleen het vertrouwen die ik had
heb ik blijkbaar toch weer verkeerd geschat

lieverd.. we zijn elkaar kwijt
maar we houden contact

love and miss ya

27 mei 2007

Steev schrijft.............


hier de vriend van Didi, ik heet Steven Bergervoet, zoals jullie gelezen hebben dat ik met Didi hebt. Morgen is het alweer 10weken geleden dat we same zijn.
ik had dit echt niet durven te dromen, ooit nog eens zo'n vrouw tegen te komen zoals haar!! Ik geloof ook zeer zeker dat God haar op mijn pad heeft gebracht. En dat ik dankzij Hem 10maanden clean mag zijn. Na 18jaar verslaafd te zijn geweest...
Ik heb haar alles eerlijk verteld over mijn verleden en dat echt niet makkelijk, maar kan nu wel vrij zijn en hoeft geen angst meer te hebben dat ze deze dingen van anderen zult hore. In de 10 weken dat wij nu same zijn, kan ik zegge en durf ik te zegge dat ik egt van haar bent gaan houden En ik zal alles aan doen om haar gelukkig te maken en een mooie toekomst te geven. Want ik wil mijn leven met haar delen.
Zoals zij ook al schrijft, kende wij elkaar al 4 jaar, ik was toen de drummer in de praiseteam op Horeb, en zag haar ook wel staan, maar durfde nooit wat te zegge, want ik had altijd zoiets van zij ziet mij toch niet staan en vooral niet met zo'n verleden!! En hoe God de dingen ook laat lopen heeft Hij haar mij weer latn ontmoeten in de vernieuwingsdienst van De Banier. Toen ik daar binne kwam lopen op een woensdagavond kwam binnen lopen, stond zij daar koffie in te schenken. En ze raakte mij gelijk heel erg. Wat er toen door mij heen ging en wat mijn gevoel was is niet in woorden uit te drukken of op papier.
uhmmm uiteindelijk sprak zij mij zelf op een zondag aan en dacht toen bij mij eigen. 'Deze situatie, dit moment, aangezien ik best verlegen ben, kan ik mooi gebruik maken om haar 06 te vragen, wat ik uiteindelijk ook gedaan had. En heb ook gevraagd om thee te komen drinke in Rijssen, waarop ze JA zei.
Die dag aangekomen, zat we naast elkaar op de bank en vroeg haar heel beleefd of ze een serieuze relatie wilt. En nu zijn we nog steeds samen.
Er zijn weinig moment in mn leven geweest waar ik me zo gelukkig bij voel. Ik kan mij eigen voorstellen, als mensen dit lezen, dat het een hoop vragen op zal roepen, over mijn 18jr verslaving. Het was een tijd van straatleven en gevangenisperiodes.
Als je vragen hebt, laat effe een comment achter. Ik zal open en eerlijk over alles zijn. Dat is toch ook wat God wilt, en God is de belangrijkste persoon in mijn leven. Dat hij mij uit de shit heeft gehaald en genezen heeft van Hyp.C...
En ik dank God elke dag voor Didi, we hebbe grote plannen en wil de rest van mijn leven bij haar zijn.
Ik wens een ieder die dit gelezen heeft.
Gods zegen en liefde toe.
Groetjes, Steven Bergervoet

9 apr 2007

4 weken of een maand

het is precies 4weken geleden of kan ik pas 12 april zeggen dat ik en Steev (Steven) bij elkaar zijn. We 'kennen' elkaar al wel 3-4jr... maar we hadden nooit gedacht dat het ooit eens iets zou worden...
Tenminste ik had het niet kunnen bedenken, dat ik hem meer dan een aardige jongen zou vinden. En hij had niet willen dromen om nog eens aan een vrouw (zoals hij 't altijd zegt) te willen gaan.
Ik vond Steev al vanaf de eerste keer dat ik 'm zag al een leuke en aardige jongen-man. Hem vond ik leuker dan zijn 2ling broer. Dacht altijd nog weleens aan Steev, zoals; Hoe zou 't met hem gaan.. Hoe ver is hij met zijn relatie met God.. Zou hij stand houden in het vertrouwen op God.. Zal hij (voor altijd) kunnen afblijven van waaraan hij verslaafd is geweest?!
Af en toe kwam hij weleens mee met o.Remon&t.Karin nr de Banier. Altijd zei ik wel gedag, maar hij zei nooit wat terug, of keek me wel verlegen aan en zei voorzichtig 'hoi'... Blijkbaar zag hij mij niet helemaal staan.

Wil je 't verhaal verder weten, bel me gerust of kom gerust een keer langs
Ik ga je het niet mailen of wat dan ook...

10 mrt 2007

LotGenotenDag

Poeh Poeh, dit keer was de ochtend sessie erg vermoeiend, omdat er zoveel informatie verteld werd over, de middag ook eigenlijk hihihi

- PH, nu & de toekomst
Hoe was het paar jaar geleden, hoe is het nu en wat zal er in de toekomst gebeuren

- Bewegingsleer & Ademhalingstechnieken
Een P(A)H-patient doet het er goed aan om wat aan zijn/haar conditie te doen, zover het mogelijk en haalbaar is.
Hoe en wanneer moet je op een bepaald manier ademhalen. Wat kan je doen om dit te oefenen.

- Schrijfster van het boek: Voor Mandy.. zal er nooit meer een 'morgen' zijn (Bernadet Heezen)
Zij en haar gezin hebben een dochter verloren, waarvan zij niet wisten of konden concluderen dat zij aan PAH lijde.

- Arteriale Septostomie,
Deze behandeling wordt tot nu toe alleen nog maar gedaan in de UMC Erasmus inBrussel (Belgie) een behandeling voor patienten die een gaatje moeten laten opereren in de hart.

- Longtransplantatie,
poeh, dat is niet zomaar wat... Iemand die een longtransplantatie ondergaat, maakt na die tijd eigenlijk, nog spannender gebeurtenissen mee!! Ik kan het niet verwoorden eigenlijk...

- Awareness Campagne
Plannen om Mensen, (huis)artsen, specialisten op de hoogte stellen van deze aandoening...
een campagne voeren zoals kankerbestrijding, hart-&vaatziekten, diabetes

- Maatschappelijk werk
deze was kort en krachtig, op hun kan je beroep doen, in gevallen waar je zelf niet uitkomt of meer over wilt weten!!

- Cabaret
als ontspannen-afsluiting v.d. dag....Dat was erg lache


dit keer was het heel wat anders dan de vorige keer en een hoop informatie
dit keer gingen 2 van mn zussen mee Natalie&Deborah, voor hun was het best eigenlijk ingewikkeld, door allerlei termen en begrippen en woorden, dat besproken werd, wat voor hun natuurlijk niet bekend klinkt in de oren, zoals de soorten medicatie, soorten namen die elk aandoening heeft.
Voor mij was het dus meer info over elke begrip... maar dat komt omdat ik er al erg veel naar gegoogled en (op)gevraagd naar hebt!!

Het was weer een leerzame (en vermoeide) dag...
Maar Zeker Weten De Moeite Waard!!

7 mrt 2007

I'm Clean of Pills

[[over 7 weken]]

Gisteren moest ik weer eens nr Radboud in Nijmegen voor een 3maandelijkse controle.
Zoals standaard voor de gesprek met mn longarts & reumatoloog een longtest doen, standaard, de 6min. looptest. Ik voelde me laatste paar weken-maanden niet zo lekker in mn vel, wat vermoeit, wat misselijk, wat hoofdpijn... Hier aan merkte ik ook dat ik sneller vermoeit werd na het inspannen. En wist dat ik bij de looptest al dat ik minder meters zou gaan lopen dan bij mn laatste bezoek in nov.'06. En dat was idd zo. ik had 482mtr gelopen en vorig keer was het 513mtr.
Ik had dag ervoor al aantekening gemaakt.
- dosering ophogen?!
- misselijk, hoofdpijn, vermoeit, minder conditie!!
- begonnen aan de ..., moet ik nu weer bloedverdunner gebruiken??
- gewicht 50-51½ kg (5mei2007) moet ik nu dosering ophogen??
- kan moeilijk in slaap komen
- het opnieuw prikken is meestal om de 5-6 weken, laat het zo lang mogelijk zitten vervangt de pleister dan wel regelmatig
- als nieuwe plek geprikt is, heb ik er meestal een weekje last van. En kan dan 3-4 dagen niet op de zij liggen waar het dan is geprikt.
- de pijn verzachten helpt bij mij meer met iets warms en een beetje druk op de plek
- mijn conditie is nu weer wat minder, eerder fietste ik weleens, maar met de koude weer wat minder
- wil graag sporten, fitnessen om conditie constant te houden… Kan dit vergoed worden als ik dit op dokters advies mee krijg!! v.d. zorgverzekeraar of gemeente o.i.d.??

dit alles kwam eigenlijk allemaal als vragen van de arts naar mij toe, dus ik hoefde er niet eens zelf naar te vragen!!

Eindelijk ben ik weer op mn eigen gewicht, dit schommelt altijd wel zo'n beetje tussen 50-53kg. En in het begin was de dosering ook helemaal op dit gewicht gesteld en had ik al wel genoteerd of misschien mn pomp een 0,001ml opgehoogd kon-moest worden, om zo toch weer wat meer uithoudingsvermogen te hebben. En dat klopte en dat heb ik toen ook meteen gedaan.
Ik was al een paar maand mn prednisolon aan het afbouwen, en had al weken een heel laag dosering nl. 2.5mg dat is eigenlijk nix, want het lichaam kan zelf ook zoveel afweerstoffen aanmaken. Eindelijk is dus nu het streven naar helemaal GEEN prednisolon meer. Ik was echt blij, want als je weet wat dit medicijn je kan aandoen, wil je er ook z.s.m van af en dat mag nu eindelijk. Hiernaast had ik ook nog kalktabletten, om zo mn botten te beschermen tegen botontkalking wat de prednisolon kan veroorzaken, nu ik hiermee over 7 weken helemaal vanaf ben, mag ik deze dus per direct stoppen.

Ja Ja het goede nieuws is dus, nu mag ik de Kalktablet meteen stoppen en heb ik nu alleen nog 7weken afbouwperiode v.d. prednisolon en dan ben ik 'clean' NO SLICKIN PILLS anymore!! Ook al was het al heel gewoon dat ik al jaren pillen slikt en is het toch weer heel apart dat ik strax nix meer hoeft te slikken.
Maaaaarrr ik heb de Remodulin nog en dat gaat dus subcutaan, via de huid wordt dit toegedient.. Deze zal ik dan nog moeten houden ivm. met mijn longaandoening.
Eigenlijk vind ik het helemaal niet erg, omdat ik het al geen obstakel vind. Heb er geen last van en loop ook 'vrolijk' rond. Want zeg altijd, als je het niet weet, zie je het niet dat ik 'm hebt!!

23 feb 2007

It's a niece again ..... Ayiana .....

Geboren op 23 februari 2007

Een zusje voor Cheyenne
en
een dochtertje voor Glen & Natasja



Net Geboren









Een Dagje Oud




Wat is het toch weer een mooie meid, je kan zien dat het familie is...
Ze heeft van alle 4 haar nichtjes wel iets in haar.. Maar toch kan je ook echt zien dat ze zusje is van Cheyenne..
Heb haar vandaag in mn armen gehad.. Oh wat heerlijk is het weer om zo'n
klein mensje in mn armen te hebben.. Maar ook weer een apart gevoel.. en vele andere gevoelens gaan door mij heen, waarvan ik elke keer weer een plekje voor moet geven... Maar Ik zie weer uit over een paar weken.. Dan ga ik &co. op haar en haar grote zus passen, als mams en paps aan het werk zijn, of een avondje weg willen zonder de kids..'

I always be there for you Ladies




Dit was haar grote zus Cheyenne




Het verschil, Ayiana is iets lichter maar heeft meer haren dan haar zus Cheyenne..en lipjes verschilt maar neus is zelfde gigihihi

My real 5 niece's of Sahupala

Vera Wolff
(september 2002)


Cheyenne Mandy Tuinstra
(december 2005)


Techiya Magdalena Olga Pattipeilohy
(mei 2006)


Norah Wolff
(januari 2007)



Ayiana Sini Tuinstra
(februari 2007)

19 feb 2007

>> Toekomstmuziek <<


James Benjamins ft. Sticks [a.k.a. "Opgezwolle"]

24 jan 2007

OnUitWisBaar is myn herinnering aan U

Papa - Ani >> Melkias Nicodemus Renjaän
a.k.a Mickey

Lahir di Zwolle pada tangal 02-03-1953
Meninggal dunia die verpleeghuis 'de Meulenbelt'
di Almelo pada tanggal 19-01-2007


Ik heb geen woorden om te zeggen
Hoe erg ik u als mijn papa-ani zal missen
Het diepst gevoel is moeilijk uit te leggen
Mijn hart spreekt een taal die ik eigenlijk zelf niet eens kan verstaan
Uw sterven is voor mij zo moeilijk te verwerken
Uw leven was mij echt meer dan waard
Het liefst wat ik doe, is dat ik u voor altijd in mijn hart bewaard

Uw verleden bestond uit werken en een groot besef van plicht
Dit alles bepaalde steeds weer uw gezicht
U was een man van weinig woorden
Herkenbaar voor diegene die echt bij u hoorde

Een vriend, mijn papa-ani was zo oprecht, waar ik altijd op kon bouwen
Want uw woorden gaf mij een grenzeloos vertrouwen
Bescheidenheid stond in de vaandel van uw leven
Liefde en vriendschap
Dat is wat u altijd hebt gegeven.
U was er altijd voor iedereen, met raad en daad
Nog zoveel te doen en zoveel te geven.

Ik vind het moeilijk te aanvaarden dat u weg bent van deze aarde
Altijd stond u klaar voor mij en voor een ander
Weinig nemen en veel geven
Altijd hartelijk en warm

Ondanks dat ik vind dat u nog niet klaar ben met dit leven
Vind ik toch wel dat u geslaagd bent in uw leven
U hebt mij en ik denk ook aan anderen een goed voorbeeld geven
Plotseling bent u heen gegaan en nu moet mijn kaka-serani Emus
en Nico ook uw anak serani maar ook ik op eigen benen staan
Onuitsprekelijk verdriet… vergeten zal ik u zeker niet

Er waren tijden, we zagen elkaar niet veel, maar het was altijd het beste wensen
En voor een ieder wat wils.
Verstomd is nu uw stem en er zal stilte in mijn leven zijn
Geen plaats meer tussen ons, maar ook geen zorgen
U maakte deel uit in mijn leven,

Uniek, volvertrouwen en herkenbaarheid.
De schakel is verbroken deze lege plaats is een feit
Verdriet vermengd met dankbaarheid, want ik weet dat u
bij God de Vader bent.

Een lege plek
Een groot gemis
Een fijne herinnering is alles wat er nog is

Waar u nu bent, vraag ik mij niet af.
Ik voel nu nog de liefde die u mij altijd gaf
U te kennen is het fijnste wat er is
Ik zal u missen in dit leven en zal altijd om u blijven geven
U was zo optimistisch tot het laatst
In een korte tijd gesloopt van al uw krachten
U streed vol moed en kracht en ik geloof tot op de laatste dag

Lieve papa ani,
onuitwisbaar is mijn herinnering aan u en u blijft altijd in mijn hart…
Ik hou van u

15 jan 2007

It's a Girl Again


Op 15 januari 2007 ben ik alweeeer tante geworden
van alweeeerrrr een nichtje...
Maar oh oh wat 'n skeetje is het weer.
Precies haar grote zus Vera, alleen kan je echt aan haar zien dat ze indoo'tje is Half NL - Half Moluks
Ze heeft iets meer kleur, een koppie vol met haren en een boller koppie toen haar zus net geboren was...



de gelukkig papa en mama zijn: Jeroen & Patricia Wolff - Sahupala
en de trotse zus is Vera