23 jul 2008

aan de HartHolter

Gistern was het dan dat de hartholter aangesloten is.
De pleisters jeuken als een gek, maar ik hou vol.
Nu nog een een kleine 20uur te gaan?!
Heb eigenlijk gevoel dat er niet veel bijzonders gebeurd nu met mn hart, dan paar weekjes geleden. Toen had ik wel elke x gevoel ook bij rust dat mn hart er flink te keer ging en ik snel zuurstof te kort kwam, waardoor mijn hart onrustig werd.
Maar goed, we'll see?!
Morge weer nr Nijmegen om de holter terug te brengen...
Tussen 9 en 10uur!! kreeg ik gistern ineens te horen iekzz
Vanavond maar op tijd mn bedje uit, want half8 alweer mn deur uit. pfff




oh ja, betreft mn bezoek bij de internist voor mn lymfer, nou werd er niet echt wijzer op. Lekker vaag zeg deze arts?? Heb bloed moeten prikken. Over 3 weken moet ik weer terug komen. Het kan grotensdeels door de SLE komen, ofzowiets. Zo duidelijk en begrijpelijk was he....... NIET DUSSS

3 opmerkingen:

Alida zei

Hoi Didi,
Weet je inmiddels al wat meer? De HartHolter heb je inmiddels ingeleverd. Heb je daar al uitslag van?
Tja, en dan deze benauwde warmte. Dat is echt niet prettig. Waar haal je zuurstof/lucht vandaag. Nu zal je hart ook wel heftig pompen!

Groetjes Alida

Anoniem zei

he did,
krijg je vaker één dag van te voren te horen dat je de volgende dag naar nijmegen moet?lijkt me vervelend voor je omdat het best een eind rijden is toch?

G.B.U
danielle

Anoniem zei

aan Danielle
Neej ik wist het wel dat ik na 2 daagjes terug moest komen, in de brief stond vóór 12uur en dus dacht ik oh dan ga ik na de spits tegen 10uur pas de holter brengen en toen ik dinsdag er was, zei de verpleegkundige dat het voor 9uur moest, nou ik zou mn best doen. Maar het is die donderdag gelukt, want mn pa ging mee, dus kon rustig nog uitrusten onderweg nr nijmegen!!
x Didi