7 nov 2005

God Is Good for Me ;-)


SunDay 6 November 2005

A Special Day Of My Life

29 oktober was mijn verjaardag, super bijzonder altijd weer, zeg dat ik het niet vier, maar ja toch wel weer mensen zeggen dat ze welkom zijn, als ze er zin in hebben... Ik denk ik ga lekker maluku~food maken, als verjaardags-kado van mijn pa, gaat hij lekker koken, daarbij nog maluku-snack'z... maken, jummie-jummie... Eigenlijk heb ik de energie er niet echt voor, maar toch maken hè, echt weer iets typische Didi ?! Geselli donderdag komt een lieve vriendin van mij al langs, omdat ze week&d er niet kan zijn. vrijdag komt nog 'n gast, die kan mooi effe helpen met de hapjes maken...gheghe, zaterdagmiddag komt om 14uur al gasten, gezellig... slowely komen wat meer , tot laat in de avond... Druk in de weer, maar moe, nou nee niet echt, maar toch ook wel weer te druk geweest, want was wel moe?! na die tijd ;-/
Zondag; de restjes moeten op , gasten die zaterdag waren geweest komen nog eens en functioneren als restje-opeters hahahai... ook nieuwe gasten zijn aanwezig...Ook leuk dat ze er waren...

Maandag; sta ik effe bij stil, wat een tof week&d heb ik gehad zèh ;-) Moet wel bijkomen deze week bedenk ik, maar toch ook wel weer een volle agenda gepland, maar alles relax doorgaan!!
Een lieve nicht van mij Brunchen..een moment van chill'n...
Heb een Opruim-bui gekregen en doe op mijn gemak, relax, dingentje opruimen weggooien, sorteren, ordenen etc... Mijn woonkamer is nu echt opgeruimd, alles op z'n tijd tòh?!
Woensdag; Team-avond, daarna met een vriendin lekker nageklets, en komen op een spannend en indrukwekkend onderwerp, ma en pa van vriendin komt thuis en het onderwerp wordt nog interessanter... Was van plan snel op te ruimen, maar God leidt het anders... Het doet me aan het denken zetten en droom diverse dromen (door God gegeven)
Donderdag; de dag begint vroeg, vriendin moet naar de huisarts en ga met haar mee, maar God spreekt, en zegt dat ik nog met haar moet gaan chill'n, uit gehoorzaamheid doe ik het... Eigenlijk om 10uur heb ik een telefonische gesprek met het st.Radboud ziekenhuis gepland, maar door het gesprek met mijn vriendin, vergeet ik het, maar ze belden mij ook niet??
Het was weer een indrukwekkend ochtend- 's middags afgesproken met een lieve kennis, die ik al maanden niet meer had gesproken, ook daar vond weer een speciaal moment plaats...
Vrijdag; dat was de finishing-touch van mijn 'opruim-bui' ...
Eindelijk spreek ik mijn lieve zus, wonende in Assù, op msn, we missen elkaar ontzettend, 'k wil zo vaak mogelijk daar naartoe, maar door mijn lichamelijke vermoeidheid, komt daar geen gang in... Met allebei traantjes in de ogen, gaan we plannen dat ik week&d toch mogelijk maak om daar naartoe te gaan... Alle zussen optrommel en we Yeah we gaan chill'n @ Deb.&Daan, zwager Jeroen besluit maar ook mee te gaan, want 5 meiden in een auto, nee daar doen we niet aan, nou dat's dan ook wel weer leuk voor onze Daniël ;-)


Zondag; werd wakker met een apart gevoel, beetje in de glorie, in de voordienst spreekt God tot mij, 'laat je voorganger weten dat je deze week misschien naar Nijmegen moet voor je nieuwe medicatie, schrijf dat ze voor je bidden deze week, dat het aan zou gaan slaan, etc...
Deze geef ik aan mijn voorganger, moet bij 'm gaan zitten.. Terwijl ik zit, bid ik God, Heer ik wil niet gaan huilen, zorg dat mijn voorganger verteld wat ik heb genoteerd, dat ik het niet zelf hoeft te doen, want met tranen die langs mij wangen lopen, kom ik niet uit!!
De aanbidding is zo overweldigend en mijn voorganger verteld over mijn situatie... Er wordt gebeden met mij en niet relax ook, super !! Tranen lopen, bijzondere gevoel, 'God is Workin' Eén v.d. oudsten komt en verteld dat er vele dingen in ons/mij-gezin-familie zijn dat niet van God is, en bid daarvoor!! Hierna is er een lieve sistà (SvZ) die een Bijbelgedeelte zingend uitspreekt... Wauwie... Hierna nog effe uithuilen ;-) een heerlijk-bijzonder ervaring!! ;-)

God heeft al een stukje genezen kan ik wel eigenlyk zeggen... Want de afgelopen maand, elke keer in de dienst zat ik te hoesten&proesten, omdat ik te kort aan adem kom... de hele preek bijna niet gekucht etc... Wowie, apart hè?? Tuurlyk na de dienst spreek velen mij aan, bijzonder, speciaal, geloof, we blijven bidden, vele bemoedigingen, maar ook weer gewoon 'koetjes&kalfjes'...

Besluit deze zondag, lekker relax thuis te zijn, chill'nd, een relax gedeeld met mijn vader over Dat God Zo Goed Is...

Woorden schiet te kort, God is een God die weet wanneer de juiste tijd er is, een timing wanneer ik klaar ervoor bent, en dat ben ik NU!!
Ik ga nu echt streven en verlangen naar wat God gaat doen... Een tijd vol Suprise'z , vol van Zijn Geest en aanwezigheid, elke dag GoedeMorgen Heilige Geest (Benny.Hinn)
Thank U God For New Breathe~ Brand*New*Daj!!

2 opmerkingen:

Anoniem zei

hey dieds,

Ik wou dat ik er zondag bij kon zijn! Ik weet zeker dat die dag geschiedenis in jou leven is geschreven;-)

We gaan straks lekker gek doen ( en jumpen en miemen)he?! ghehehe

knuff Iek,

Anoniem zei

Hai Pop,
Het was een bijzondere dag gisteren ik kan het niet begrijpen deze ziekte wat je hebt, alleen God weet wat het doel van alle situaties af. Wij mogen leven en genieten van elk woord wat Hij wilt vertellen in jou dagelijks leven.
Love you very much, your big sista