1 apr 2008

HANDEN AF van PH Medicijnen

Handen Af van PH medcijnen in Engeland

Uw stem is enorm belangrijk dus lees dit artikel en reageer middels de ondertekening van de petitie!!

In Engeland is een wetsvoorstel in de maak waarbij PH patiënten kunnen worden benadeeld. Indien dit wetsvoorstel wordt aangenomen betekent dit voor toekomstige PH patiënten, die nieuw worden gediagnostiseerd of PH patiënten die andere medicijnen nodig hebben, dat zij alleen maar gebruik kunnen maken van medicijnen welke door het National Institute for Health & Clinical Excellence (NICE) als optie zijn aangemerkt. NICE kijkt niet naar het feit of medicijnen werken maar gaat uit van het feit dat alle medicijnen zijn goedgekeurd voor de behandeling van PH.

DUS de vraag die NICE zichzelf stelt is hoe goedkoop zijn de medicijnen?? En is het bedrag voor andere (duurdere) medicijnen de moeite waard om dit bedrag ervoor te betalen??

PHA UK is nu actief alle PH patiënten, in Engeland EN andere Europese landen, te vragen een petitie te tekenen om zo'n wetsvoorstel niet door te laten gaan. BELANGRIJK is ook dat, door te zorgen dat dit voorstel niet wordt aangenomen, wellicht voorkomen kan worden dat ANDERE EUROPESE landen zo'n voorstel eventueel zouden overnemen.

Nederland is een van de weinige landen waar zoveel verschillende soorten medicijnen voorhanden zijn en in het belang van alle (toekomstige) PH patiënten moet dit natuurlijk zo blijven!!

Teken de petitie en stuur de link van deze petitie door naar familie, vrienden, collega's en bekenden: hoe meer handtekeningen hoe zekerder de toekomst.
De petitie is te vinden op

http://www.pha-uk.com/petition_nice_introduction.asp
kopieer en plak of gebruik de link (rechts) 'Teken Petitie'

(bron: www.pha-nl.nl / PH-hyves[M.O])

Geen opmerkingen: